|
Muzyczna Galaktyka i nic ci nie umyka!
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michał92 Bardzo aktywny
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2015 07:58 Temat postu: |
|
|
musical napisał: | Mam na imię wiktoria i i mieszkam w rzeszowie
Urodziłam się 24 kwietnia 1994 roku Mam brata i siostrę . którzy tak samo jak ja założyli już rodzinę , skończyłam liceum o profilu psychologicznym jestem katoliczką
jestem męzatką i mam córeczkę Straszny film (trylogia ma 3lata i ma na imię amelia
Ulubione filmy:),Oszukać przeznaczenie (5 części Very Happy), harry potter , głównie komedię horrory i sci fi
Ulubione seriale: Miodowe lata, , Rodzinka.pl, Dr. House, 13 posterunek, 13 posterunek 2, pamiętniki wampirów
ulubiona postać fikcyjna : damon salvatore |
Interesują nas przede wszystkim Twoje upodobania muzyczne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2015 07:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kochajaca_muzyke Nowy
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2015 10:59 Temat postu: |
|
|
witajcie mam na imię julia kocham muzyke szczególnie rock i metal;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
johny77 Nowy
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2016 21:15 Temat postu: |
|
|
witam serdecznie wszystkich muzykocholików ;D |
|
Powrót do góry |
|
 |
zegarek11 Nowy
|
Wysłany: Wto Lut 16, 2016 15:23 Temat postu: |
|
|
Hej.Z tej strony Kamil,student.
Zainteresowania : sport oraz 'internet'  |
|
Powrót do góry |
|
 |
omniboss Nowy
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2016 10:21 Temat postu: |
|
|
Imię: Piotr
Urodzon: 22.02.1985
Obecne zajęcie: praca biurowa
Religia: Katolik
Poglądy polityczne: lewica
Zainteresowania: Muzyka
Ulubione seriale: Wikingowie, Walking Dead, Gra o Tron
Ulubione programy: Goglebox, Kuba Wojewódzki,
Ulubione kluby sportowe: nie kibicuje
Muzyka: Adele, Ed Sheeran, Ariana |
|
Powrót do góry |
|
 |
baska93 Nowy
|
Wysłany: Pon Lis 21, 2016 22:13 Temat postu: |
|
|
Hejj Hejj Helołłł
Baska sie kłania  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marionelka Nowy
|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2017 12:51 Temat postu: |
|
|
Cześć wszystkim!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sarah Nowy
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2017 12:43 Temat postu: |
|
|
Imię: Sara
Urodzona: 19.01.1996 r.
Obecne zajęcie: studentka
Religia: Katolik
Zainteresowania: muzyka i moda
Ulubione seriale: Gotowe na wszystko, Jak poznałem waszą matkę
Ulubione programy: Milionerzy
Muzyka: U2, Ed Sheeran, Ariana, Rihanna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rotor Nowy
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2017 14:15 Temat postu: |
|
|
Siema melomani |
|
Powrót do góry |
|
 |
get_addicted Laureat Miastowizji
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2022 20:51 Temat postu: |
|
|
Omajgod, nie kumam czemu tak bardzo chciałem wtedy ukryć swoje gejostwo xDDDD
Ale kobietę serio miałem, choć miał być slub tylko pragmatycznie, aby dostać mieszkanie w hotelu doktoranckim.
Region to Kraków teraz.
O, i znowu student, będę kryminalistykiem, ale tylko hobbystycznie.
Wiodę korpo życię i mam zmiar opuścić Polskę i osiąść w Szwecji.
Jestem rozwiązły, wyrosłem z pop punka, za to sam tworzę literaturę, której nikt nie chce wydać.
I generalnie, miło tu wpaść i popisać atencyjne posty i popatrzeć jaki byłem kiedyś smieszny xD
I poczytać, jakie z Was fajne chłopaki <3
get_addicted napisał: | Po roku wpadania tutaj coś tam przydałoby się o sobie naskrobać
Rocznik: 89
Region: 3city
Zajęcie aktualne: student (podwójny:P)
Filmy: wszystko Polańskiego głownie, ekranizacje Kinga
Książki: Sarah Kane, Philipp Roth, Siliva Plath, Doris Lessing, Jerome Salinger, Christopher Marlowe, Oscar Wilde, Kazuo Ishiguro, Aldous Huxley, George Bernard Shaw, Dostojewski i wiele więcej, za dużo wymieniana
Muzyka: Simple Plan, Sum41, SR-71, The Offspring, New Found Glory, You Me At Six, Good Charlotte, Blink 182, Fall Out Boy
Sport: Siatkówka, tenis
Status związku: zaręczony
Program TV: nie mam telewizora
Serial: Dexter, Twin Peaks (co roku oglądam od nowa:P)
Nie wiem co więcej mogę dodać Chyba tyle na ten moment |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
Wysłany: Pon Maj 02, 2022 20:33 Temat postu: |
|
|
Haha, faktycznie, zabawnie po latach na to popatrzeć. Szkoda, że wątek się zaśmiecił postami "jednostrzałowców" i spam-botów, i trudno dotrzeć do tego, co ciekawe.
W sumie nie dziwię się, że się kryłeś, ale ta historia z narzeczoną wygrywa. xDDDD
Ja dziś też się nie kryję, a przynajmniej nie przed wszystkimi - dziewczyny mi się co prawda podobają, za to dopiero od niedawna wiem, że... ja również jestem dziewczyną.
imię - na razie bez zmian. Na razie. Ale ja już teraz wolę Noemi.
wiek - echhh....
wyznanie, stan cywilny - bez zmian
poglądy - obecnie to po prostu skrajny centryzm.
ulubione filmy - zapraszam do profilu na RYM, jest link w podpisie.
ulubione seriale - moje wielkie oglądanie seriali tak naprawdę zaczęło się w okolicach matury i wtedy zachwycił mnie Dr. House, który swego czasu nieco za dużo namieszał w tym, jak się odnoszę do wszystkiego i wszystkich. Niedługo później wprost głowę rozbiło mi Breaking Bad. Ale oba wymienione w 2011 roku tytuły nadal uwielbiam.
sport - hmm... chodzę na siłkę, jeżdżę czasem na rowerze, ale raczej rekreacyjnie. A piłkę nożną i siatkową to po prostu grałam w liceum na WF-ie.
W sumie nic ciekawego u mnie się nie dzieje, ale mam nadzieję, że w końcu nadejdzie wielki przełom.
A głupoty nadal nie lubię. xD
Noemi napisał: | imię: Artur (dziwne, nie?)
wyznanie: ateista wychowany w kulturze katolickiej
poglądy polityczne: centrolewica
stan cywilny: forever alone
ulubione filmy: hmm.. za dużo ich w życiu nie widziałem, więc brak
ulubione seriale: Świat wg Kiepskich, 13 posterunek
sport: Piłka nożna, pływanie, siatkówka (ale nie interesują mnie wydarzenia sportowe, po prostu te lubię uprawiać)
uwielbiam: spamować, ironizować, czepiać się, pilnować porzątku
nie lubię: nieśmiesznych żartów, głupoty, leczo |
_________________ Przebój Lat Zerowych
Moje Playlisty Spotify
https://rateyourmusic.com/~Szysza32 |
|
Powrót do góry |
|
 |
RealFan vida nocturna

|
Wysłany: Wto Maj 03, 2022 22:48 Temat postu: |
|
|
Siema, trochę mnie nie było.
RealFan napisał: | Adam mnie wezwał w jednym temacie, więc jestem (dziś wyjątkowo z polskimi znakami).
Na imię mi Patryk (drugie to Wojciech, chyba Wojciech), lat 16, mieszkam w województwie świętokrzyskim, niedaleko Połańca, może ktoś wie, gdzie to jest.
Jak można wywnioskować po nicku jestem RealFanem (na forum Maxxxa "n" było podwójne, ale pojedynczo wygląda ładniej). Kibicuje Realowi Madryt, a drugim z kolei ulubionym klubem jest angielski klub Swansea City. Poza piłką nożną interesuje się muzyką, no i tyle. Gram w FIFE i czasami w FM'a, sporo czasu staram się spędzać na dworze.
Jestem dość specyficzną osobą, lubię narzekać na wszystko, szybko się na kogos denerwuje, ale od razu mi przechodzi.
Ci co mnie znają (Patryk, Radek i Damian z cyferkami, którego chyba nie ma + reszta z forum Maxxxa) wiedzą jaki jestem.
No i witam wszystkich. |
Rejestrowałem się tu na początku szkoły średniej, trochę zleciało xD Lat 23 (wtedy niby jeszcze było 15, teraz zamiast dodawać podaję normlanie, bo jeden mniej zawsze wygląda lepiej xd), województwo się nie zmieniło. Realowi kibicuję nadal, Swansea też nadal lubię, więc tu też bez zmian. W FIFĘ nie gram, bo szkoda nerwów. Po drodze skończyłem szkołę, poszedłem na studia, rzuciłem studia, teraz tylko nudna praca. Ponadto jedyne co jest w tym nudnym, dorosłym życiu fajne to tatuaże, których nadal przybywa. Muzycznie odszedłem od wszystkiego innego i słucham tylko polskiego rapu, okazjonalnie amerykańskiego. Nic więcej. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tangerine Użytkownik

|
Wysłany: Czw Maj 05, 2022 20:26 Temat postu: |
|
|
Cześć Wam.
Jestem Fryderyk, nick: Tangerine, lat 26. Mieszkam w Policach, więc blisko Szczecina. Trochę dziwne, że ten nick tak wymyśliłem. Powodem było słuchanie swego czasu muzyki zespołu Tangerine Dream. Pierwsze, co mi przyszło do głowy, żeby tak nazwać nick.
Nawet nie zauważyłem wcześniej, że jest temat Powitalni. Lepiej późno niż wcale. Dobrze, że jest i mam, gdzie z kim się przywitać. Mam tu konto od półtora roku, a może nawet więcej. Zainteresowania to: sztuka, literatura, historia, film, muzyka: przeróżne gatunki takie jak szeroko pojęty pop, rock, a zwłaszcza metal. Lubię też elektronikę, dance i alternative dance. Gatunków jest dużo, więc nie będę wszystkich przedstawiał. Na pewno nie jest tak, że mi każda muzyka odpowiada. Pewne jest to, że to, co usłyszę, to mi się spodoba.
Na forum napomknąłem się, szukając informacji o stacjach radiowych, piosenkach emitowanych w radiu. Przyznam się, że tutaj znalazłem takie utwory, co znałem, ale nie wiedziałem, kto wykonuje. Mogę też dowiedzieć się, co jest na topie. I to chyba na razie tyle. _________________ Panta rei |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
|
Powrót do góry |
|
 |
anilas Nowy
|