|
Muzyczna Galaktyka i nic ci nie umyka!
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adam19960 Spamer
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 18:11 Temat postu: |
|
|
Nowik napisał: | adam19960 napisał: | Wkrótce ostatnia część topu, a już zapowiadam kolejny: hit wszechczasów lat 90! Co Wy na to?  |
Ucieszyłbym się jakby lista odżyła (jak to się pisze )  |
Może kiedyś odżyje. _________________ Catch a fall
and I will stand in your way
and I need you like the flower needs the rain... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 18:11 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
meni Laureat Miastowizji

|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 00:11 Temat postu: |
|
|
Chyba najbardziej znany ich utwór, rusza wszystkie członki.
Zrobił niesamowitą karierę na tych swoich pierdach, ale od zawsze był ograniczony. Większość utworów jest grana na jedno kopyto. Aczkolwiek też wiele się go nasłuchałem swego czasu, nie jestem w stanie go tak wprost przekreślić.
A w "Feel Alive" wysamplował "Laylę" Claptona.
Wreszcie są jacyś chemikale. Bo już się zacząłem martwić.
Akurat z tym utworem mam delikatny problem, ale i tak uważam go za klasową rzecz. Oni totalnie powariowali ostatnimi czasy, więc pozostały wyłącznie stare utwory...
Dowiedziałem się czyje to jest dopiero w 2011 roku. A szukałem tego utworu 4 lata! Może nie "rewelacyjna", czy "topowa" rzecz, ale bardzo miła dla ucha.
Ooooo, a to akurat dowiedziałem się czyje jest właśnie teraz!
Ciekawy wybór, z kapitalny pulsem i pazurem, ale to nie jest czołowe nagranie Oakiego.
Niezależnie od wersji - perfekcyjne nagranie!
Tęsknię za tym projektem panów z Above & Beyond. Fantastycznie oddawali w nim podwodny klimat, dodając do niego aurę tajemniczości i anielski wręcz wokal Justine Suissy. Oczywiście są lepsze wersje niż ta z teledysku, ale i tak podoba mi się.
Z cyklu: "kurde, banalne no, ale ma kopa". Motyw petarda.  _________________ http://www.lastfm.pl/user/meni124
http://rateyourmusic.com/~meni |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam19960 Spamer
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2014 17:34 Temat postu: |
|
|
Hmm, jednak po 2 miesięcznym zastanowieniu stwierdzam, że odpowiednim będzie zwiększenie do 200 pozycji. O ile jeszcze forum nie umarło, to zapraszam . _________________ Catch a fall
and I will stand in your way
and I need you like the flower needs the rain... |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam19960 Spamer
|
|
Powrót do góry |
|
 |