Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ajsmen90 Moderator
Dołączył: 19 Maj 2011 Posty: 4200 Skąd: obojętność, która każe mi stać, kiedy chciałbym pobiec za Tobą?
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:05 Temat postu: |
|
|
adik 303 napisał: | Moja pierwsza myśl gdy zobaczyłem nazwę tego tematu: WTF?! Ja w dzieciństwie uwielbiałem Scooby Doo xD Czyli jedną z najgłupsych bajek |
Haha ty w dzieciństwie to teraz już jesteś dorosły ? _________________
Winter Rocks! napisał: | "Muzyczna Galaktyka - i nic ci nie umyka!" Świetne hasło! |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mavoy Dyrektor Muzyczny
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:07 Temat postu: |
|
|
On nie _________________ No matter how your heart is grieving, if you keep on believing, the dream that you wish will come true |
|
Powrót do góry |
|
|
Dobromier Zarządca
|
|
Powrót do góry |
|
|
adik 303 Laureat Miastowizji
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:10 Temat postu: |
|
|
ajsmen90 napisał: | adik 303 napisał: | Moja pierwsza myśl gdy zobaczyłem nazwę tego tematu: WTF?! Ja w dzieciństwie uwielbiałem Scooby Doo xD Czyli jedną z najgłupsych bajek |
Haha ty w dzieciństwie to teraz już jesteś dorosły ? |
Chodzi mi, że 5 i więcej lat temu ... |
|
Powrót do góry |
|
|
Mavoy Dyrektor Muzyczny
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:11 Temat postu: |
|
|
Pan Bug napisał: | Gratuluję 1000. posta Mavoy |
Wiesz, "dla mnie to MAŁO!"
BTW, w piątek jest Madagaskar _________________ No matter how your heart is grieving, if you keep on believing, the dream that you wish will come true |
|
Powrót do góry |
|
|
ajsmen90 Moderator
Dołączył: 19 Maj 2011 Posty: 4200 Skąd: obojętność, która każe mi stać, kiedy chciałbym pobiec za Tobą?
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:13 Temat postu: |
|
|
adik 303 napisał: | ajsmen90 napisał: | adik 303 napisał: | Moja pierwsza myśl gdy zobaczyłem nazwę tego tematu: WTF?! Ja w dzieciństwie uwielbiałem Scooby Doo xD Czyli jedną z najgłupsych bajek |
Haha ty w dzieciństwie to teraz już jesteś dorosły ? |
Chodzi mi, że 5 i więcej lat temu ... |
To dobrą masz pamięć.
Pewnie z moich czasów to tylko marv i Dragon tutaj są tak mniej więcej.
Nie wiem czy reszta kojarzy, ale taka bajka była Dragon Ball. To było to! Kapitalna bajka. Ciekawe czy ktoś z was wie co to za bajka :> Choć momentami trochę, że tak powiem nie dla dzieci:D
A poza tym Scooby Doo tak jak pisał adik to jest genialne.
Czasem jak jem śniadanie i jestem w niedziele przed TV to uda mi się do oglądnąć. No i pamiętam, że oglądało się też pokemony _________________
Winter Rocks! napisał: | "Muzyczna Galaktyka - i nic ci nie umyka!" Świetne hasło! |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mavoy Dyrektor Muzyczny
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:14 Temat postu: |
|
|
O tak! Nie oglądałem, ale na forach internetowych jest głośno o Dragon Ballu. Klasyk anime _________________ No matter how your heart is grieving, if you keep on believing, the dream that you wish will come true |
|
Powrót do góry |
|
|
Dobromier Zarządca
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:17 Temat postu: |
|
|
Dragon Ball i Pokemony to nie jest aż taka staroć ja jeszcze pamiętam, jak w jakichś Wiadomościach czy innych Faktach to zrobiono ranking "najgorszych" kreskówek i Pokemony które wtedy były mocno "na fali", były na 1. ;p
A DB akurat nie oglądałem. _________________ Przebój Lat Zerowych
Moje Playlisty Spotify
https://rateyourmusic.com/~Szysza32 |
|
Powrót do góry |
|
|
ajsmen90 Moderator
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:18 Temat postu: |
|
|
Mavoy napisał: | O tak! Nie oglądałem, ale na forach internetowych jest głośno o Dragon Ballu. Klasyk anime |
Dragon Ball, Dragon Ball Z i Dragon Ball GT.
Leciało na RTL7 potem TVN7.
Mam to na płytach. Łącznie to ok 600 odcinków. :] _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kelleni Demoniczna małpa
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:36 Temat postu: |
|
|
Dragon Balla oczywiście znam
Jeśli chodzi o prehistorię, to pamiętam, że oglądałem głównie Fox Kids (potem Jetix) i Cartoon Network. Kot Ik, Dexter, Spiderman, X-Man, Atomówki, Chojrak, Johny Bravo (jestem boski! xD) i... Gęsia Skórka Matko, jak ja się bałem tego zielonego gluta i tej lalki _________________ I'm Catbug! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dobromier Zarządca
|
|
Powrót do góry |
|
|
ajsmen90 Moderator
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 14:40 Temat postu: |
|
|
A ja pamiętam było coś takiego jeszcze: Czy boisz się ciemności? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mavoy Dyrektor Muzyczny
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 15:16 Temat postu: |
|
|
RTL 7,to dopiero bylo coś xD Nie widziałem niestety tego serialu, ale ostatnio odkryłem, że ktoś wrzucił to na YouTube w polskiej wersji, dużo odcinków. Kiedyś obejrzę
Radosna wiadomość po obejrzeniu programu TV- Puls pokaże Zwariowane Melodie (18 30) i Timona i Pumbę (19 00) Zaczynam się przekonywać do tego kanału. _________________ No matter how your heart is grieving, if you keep on believing, the dream that you wish will come true |
|
Powrót do góry |
|
|
Kelleni Demoniczna małpa
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 15:24 Temat postu: |
|
|
RTL 7 to przecież kanał był, nie serial z czego pamiętam _________________ I'm Catbug! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dobromier Zarządca
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mavoy Dyrektor Muzyczny
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 15:48 Temat postu: |
|
|
Czy Boisz Się Ciemności leciało na RTL 7 Dragon Ball zresztą też. Seriale fabularne także byly fajne. _________________ No matter how your heart is grieving, if you keep on believing, the dream that you wish will come true |
|
Powrót do góry |
|
|
Kelleni Demoniczna małpa
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 16:05 Temat postu: |
|
|
Aaaa, to tam leciało? xD Nie wiedziałem, ja na RTL7 oglądałem tylko DB i jedno inne anime (cośtam z mieczem, do którego się kule wkładało) _________________ I'm Catbug! |
|
Powrót do góry |
|
|
adam19960 Spamer
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 20:32 Temat postu: |
|
|
Dragon Ball - to było zajebiste! Mam wszystkie odcinki serii pierwszej, Z i GT. Najlepsza oczywiście Z . RTL 7 to była super stacja, ale pazerny TVN wszystko zniszczył. Szkoda. Pokemony mi się nie podobały . Jeszcze z dobrych kreskówek w telewizji to oczywiście "Zwierzęta z Zielonego Lasu" na Polsacie (genialna bajka), Łebski Harry na TVN'ie, Garfield, Dennis Rozrabiaka, Woody Woodpecker i Casper . _________________ Catch a fall
and I will stand in your way
and I need you like the flower needs the rain... |
|
Powrót do góry |
|
|
adam19960 Spamer
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 20:35 Temat postu: |
|
|
Pan Bug napisał: | @Mavoy:
Z tych, które wymieniłeś, większość kojarzę Tych seriali aktorskich nigdy nie lubiłem szczerze mówiąc... dokumentalne były fajne, szkoda, że teraz ich nie ma.
W dawnym Minimaxie najbardziej lubiłem Shadoki, Królika Milczka (ale to było daawno ), włąśnie Cyberłowców, Bobry w akcji, potem 6 w pracy, Jakub Jakub.. potem wkurzyło mnie że zamienili Minimaxa w tego durnego Zig Zapa, z durnym programem "Przymierzalnia" i coraz większą ilością tych serialików aktorskich.
Ale baardzo lubiłem Cartoon Network Tom & Jerry, Laboratorium Dextera, ta kreskówka "złap gołębia" (jak to się nazywało? xd), Strażnicy czasu, Owca w wielkim mieście, Johnny Bravo, Ed, Edd & Eddy, jeszcze coś tam było ale zapomniałem. Te nowe coraz mniej mi pasują...: ( Ale te były mega |
Złap gołębia - Dusterdly i Muddley . _________________ Catch a fall
and I will stand in your way
and I need you like the flower needs the rain... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kelleni Demoniczna małpa
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 20:59 Temat postu: |
|
|
Jeszcze była jedna bajka z nimi - Odlotowy Rajd
No i oczywiście byli jeszcze Flinstonowie i Jetsonowie _________________ I'm Catbug! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 20:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |