Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nowik Bardzo aktywny

|
Wysłany: Sro Lip 30, 2014 07:44 Temat postu: |
|
|
Artur.O napisał: | Nie będą.  |
Może się postarają i wypromują Będzie hit jak Safe and Sound  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2014 07:44 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
Wysłany: Sro Lip 30, 2014 11:17 Temat postu: |
|
|
To musieliby się bardzo mocno postarać bo ja nie słyszę w tym potencjału na choć w 1/4 taki hit jak "Safe & Sound".
Lepsze było "Kangaroo Court" ale nikt tego nie zagrał ani razu.  _________________ Przebój Lat Zerowych
Moje Playlisty Spotify
https://rateyourmusic.com/~Szysza32
Ostatnio zmieniony przez Dobromier dnia Sro Lip 30, 2014 11:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam19960 Spamer
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2014 11:27 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem oni u nas pozostaną artystami jednego hitu. Promocji nowego singla nie będzie, a to, że raz zagrali nic nie znaczy. _________________ Catch a fall
and I will stand in your way
and I need you like the flower needs the rain... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateuszek92 RMF MAXXX Typer 2014
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2014 15:18 Temat postu: |
|
|
Wg informacji Puotecka na Twitterze, przez kolejne cztery tygodnie ELR od 22:00. Jeżeli będzie to zmiana na stałe, to oznacza kolejny strzał w stopę dla tego radia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwo1995 Laureat Miastowizji

|
|
Powrót do góry |
|
 |
JOLTfan Aktywny użytkownik

|
Wysłany: Pon Paź 06, 2014 22:24 Temat postu: |
|
|
W końcu poszli po rozum do głowy i chyba zwolnili tego Krisa, ech nie trawiłem tego gościa ...  _________________ Dawniej dami3103
====================
Just one last time :
https://www.youtube.com/watch?v=xyqQ4iT4IeU |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwo1995 Laureat Miastowizji

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2014 11:23 Temat postu: |
|
|
W Eska TV zawsze muszą coś przekręcić w tytułach.
Wczoraj widziałem:
Imagine Dragons - Deamons
A dzisiaj:
Sunlight ft. Years & Years - The Magician
 _________________ Zapraszam do działu z listami przebojów
http://rmfpoplista.phorum.pl/viewforum.php?f=61 |
|
Powrót do góry |
|
 |
RealFan vida nocturna

|
Wysłany: Sro Gru 31, 2014 01:20 Temat postu: |
|
|
Bedzie ktos jutro sluchal ich setki z'14 i spisywal jak na starym forum w jednym temacie? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ingrosso17 Użytkownik

|
Wysłany: Sro Gru 31, 2014 08:07 Temat postu: |
|
|
Ja mogę ponownie spróbować, ale nie wiem jak to wyjdzie czasowo  _________________ Twoja nazwa miasta |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
|
Powrót do góry |
|
 |
michael112 Nowy
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2015 00:07 Temat postu: |
|
|
Na podstawie wpisów z forum "Radiopolska" oraz twittera Puoteck'a, zmiany w ramówce Eski:
1) Gorącej 20 nie będzie już w soboty;
2) Eska Live Remix będzie się zaczynał o 22, przy czym
3) Tiesto już nie będzie w eterze (tylko internet)
Na razie nie wiadomo, co pojawi się w porze 18-22.
Jako że to mój pierwszy post na forum, pozwolę sobie przywitać Użytkowników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
michallahcim Bardzo aktywny
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2015 11:41 Temat postu: |
|
|
michael112 napisał: | 2) Eska Live Remix będzie się zaczynał o 22, przy czym |
Najpierw zabrali ELR z piątku, teraz czas na okrojenie soboty... co będzie dalej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MaQ Bardzo aktywny
|
Wysłany: Wto Paź 11, 2016 23:54 Temat postu: |
|
|
Gorąca 20 Radia Eska tylko w internecie i na EskaGO.pl
To samo czeka POPlistę RMF za jakiś czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
michallahcim Bardzo aktywny
|
Wysłany: Sro Paź 12, 2016 13:05 Temat postu: |
|
|
Jedynie podium listy grają przed samą 20:00. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kuba1201 Bardzo aktywny

|
Wysłany: Sro Paź 12, 2016 18:19 Temat postu: |
|
|
Wszystko przenoszą na internet. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateuszek92 RMF MAXXX Typer 2014
|
Wysłany: Sro Paź 12, 2016 19:12 Temat postu: |
|
|
kuba1201 napisał: | Wszystko przenoszą na internet. |
I to jest właśnie największa głupota. _________________ CHR HD TOP 30 w wersji online -> http://chrhdstream.myl2mr.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
Wysłany: Pią Lis 04, 2016 22:08 Temat postu: |
|
|
W sumie, z drugiej strony i tak chyba nikt już nie słucha tych list w radiu (nieważne, czy przez internet, czy nie). Każdy ma empetrójki, Spotify, chomika, YT i kto wie co jeszcze i nie czeka z zapartym tchem do 18:00 każdego dnia aby usłyszeć swoje ulubione hity (oraz masę innych które nijak go nie grzeją), bo to może zrobić w każdej chwili, obok dwudziestu innych, które na G20 czy POPliście nigdy się nie pojawią.
Tylko, że przy tym znika też sens tworzenia notowań tych list codziennie, bo nie oszukujmy się, w czasach Hop Bęca największe wahania wynikały chyba z ludzi zapominających czasami oddać głos - płatny, dodajmy - a obecnie są one chyba wyłącznie losowaniem totolotka. Żadne duże 'sensowne' przetasowanie w notowaniu nie zajdzie z dnia na dzień (nie licząc wysokich debiutów 'megagwiazd'). _________________ Przebój Lat Zerowych
Moje Playlisty Spotify
https://rateyourmusic.com/~Szysza32 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karol Użytkownik
|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2017 13:41 Temat postu: |
|
|
BREAKING NEWS
Cytat: | Grupa ZPR Media zdecydowała o rozstaniu z Igą Mackiewicz, która była dyrektorem programowym sieci Radia Eska i kanału telewizyjnego Eska TV - dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl. - Mieliśmy inne wizje prowadzenia Eski, ja i zarząd. Dla mnie to nie jest zaskoczenie - komentuje swoje odejście w rozmowie z Wirtualnemedia.pl Iga Mackiewicz.
Nasze informacje potwierdziła Grupa ZPR Media, firma nie komentuje jednak powodów rozstania z Mackiewicz. Według nieoficjalnych ustaleń przyczyną było niezadowolenie z wyników osiąganych przez sieć Eska i kanał Eska TV.
- Zostałam zwolniona za porozumieniem stron. Mieliśmy po prostu inne wizje prowadzenia Eski, ja i zarząd. Można mówić o czymś w rodzaju niezgodności charakterów - komentuje w rozmowie z Wirtualnemedia.pl Iga Mackiewicz. Zapytana, czy jej odejście było zaskoczeniem, czy też zaplanowanym ruchem, odpowiada: - Rozmowy na ten temat trwały już od dawna, dla mnie to nie jest zaskoczenie. Obyło się bez burzliwych rozmów - podkreśla.
Iga Mackiewicz pracowała w Radiu Eska od 2001 roku. Zaczynała jako sekretarz redakcji, następnie była szefem muzycznym Radia Eska Warszawa. Wraz z Olgierdem Wojtkowiakiem pełniła obowiązki szefa muzycznego sieci Radia Eska. W latach 2012-2014 współprowadziła z Szymonem Majewskim program „Szymorning”.
Od 2012 roku jako dyrektor programowy kierowała Radiem Eska Warszawa, a od 2014 roku była dyrektorem programowym całej sieci Radia Eska, łącząc obie funkcje.
We wrześniu ub.r. Iga Mackiewicz objęła stanowisko dyrektora programowego kanału muzycznego Eska TV. Do jej zadań należało m.in. zwiększenie integracji projektów radiowego i telewizyjnego, działających pod marką Eska.
Według danych Nielsen Audience Measurement w marcu br. udział rynkowy Eska TV wyniósł 0,04 proc. - po drastycznym spadku o 91,11 proc. W marcu 2016 roku kanał notował udział na poziomie 0,45 proc.
Spadki słuchalności notuje także Radio Eska. Z danych Radio Track Millward Brown wynika, że w okresie od stycznia do marca 2017 roku udział w rynku sieci radiowej Eska wśród słuchaczy w wieku od 15 do 75 lat wyniósł 6 proc., czyli o 0,7 pkt. proc. mniej, niż w analogicznym okresie rok wcześniej.
Jak mówi była dyrektor programowa, na razie nie ma sprecyzowanych planów zawodowych. - Chcę odpocząć. Pracuje bardzo dużo, czas na małą przerwę - mówi Iga Mackiewicz. |
_________________ Tune Lista - Wersja Radiowa Tylko na http://rmfsoundice.Caster.fm/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
michael112 Nowy
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2017 17:52 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj na zakończenie swojego pasma Puoteck pożegnał się mniej więcej w ten sposób: "Do zobaczenia może gdzieś kiedyś".
Dodam, że nie ma go w ramówce na przyszły tydzień.
Niech każdy z czytających sam domyśli się, co to oznacza... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2017 17:52 Temat postu: |
|
|
|
|