|
Muzyczna Galaktyka i nic ci nie umyka!
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
get_addicted Laureat Miastowizji
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 20:07 Temat postu: Notowanie 961 |
|
|
Powrót nawet szybszy niż sam zakładałem zatęskniłem chyba nieco za tym
16.06.2014 r.
1. IAMX-The Adrenalin Room (15)
2. The Mountains-The Valleys (16)
3. Bastille-Things we lost in the fire (1)
4. Kasabian-Eez-Eh (1)
5. Sanna Nielsen-Undo (3)
6. Milky Chance-Stolen dance (13)
7. Softengine-Something better (3)
8. Coldplay-A sky full of stars (1)
9. Kamp!-A new leaf (1)
10. The Dumplings-Technicolor yawn (1)
Wymiana połowy składu, notowanie z największą ilością nowości w historii Nie wiem jak to się stało, że to pierwsze nagranie Bastille u mnie. Przecież ja ich naprawdę lubię nie od dziś Kasabian na liście nie gościli od czasu "Where did all the love go". Trochę czekali na swoje kolejne nagranie u mnie, ale za to wchodzą z szansą na spore osiągnięcia. Coldplay też nie było tu całe wieki, może namieszają tym razem, kto wie Pozostałe dwie nowości również ze sporym potencjałem na sukces (chociaż ta z miejsca 9 z odrobinę większym).
Opcje eurowizyjne się obroniły; cokolwiek na liście się nie dzieje, to IAMX zawsze trzyma się mocno. Kryzys zestawienia go nie złamał. The Mountains pewnie też trochę jeszcze sobie posiedzą.
Na osobną uwagę zasługuję "Stolen dance". Wiem, że część z Was hejtuje ale gdyby notowania powstawały regularnie w maju i na początku czerwca, to prawdopodobnie to nagranie byłoby teraz w czołówce topu. Tak jak lubiłem półtora miesiąca temu, tak lubię i nadal i nie mam zamiaru się tego pozbywać w najbliższym czasie ;> |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 20:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
MaQ Bardzo aktywny
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 21:10 Temat postu: |
|
|
Mnie Stolen Dance nie przeszkadza. Bastille dopiero teraz i ich pierwsze nagranie na liście? Szok. Pozytywnie Coldplay i Pierożki |
|
Powrót do góry |
|
|
elslawko Spamer
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2014 19:08 Temat postu: |
|
|
cieszy debiut Coldplay, Sanny Nielsen i Bastille |
|
Powrót do góry |