Forum Muzyczna Galaktyka Strona Główna Muzyczna Galaktyka
i nic ci nie umyka!

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

fanpage MG na facebooku

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Muzyczna Galaktyka Strona Główna -> Skrzynka admina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dobromier
Zarządca

PostWysłany: Sob Cze 13, 2015 22:13    Temat postu: fanpage MG na facebooku Odpowiedz z cytatem

Cześć. Generalnie chodzi o to, co w temacie. Fanpage jest praktycznie nieaktywny, nie mam pomysłu na jego funkcjonowanie, jest właściwie zbędnym dodatkiem. Tak więc, szukam kogoś, kto by mógł prowadzić tego fanpage'a z pomysłem. Pisać komentarze na innych fanpage'ach, wrzucać coś raz na jakiś czas (choć może coś ciekawszego niż "porównanie playlisty Radia Zet i RMF FM" Razz ). Ja nie mam do tego inspiracji, ale może ktoś jest w stanie to sensownie robić.
Z góry dziękuję za odzew. Wink

Moje Playlisty Spotify

https://rateyourmusic.com/~Szysza32
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Sob Cze 13, 2015 22:13    Temat postu:

Powrót do góry
kuba1201
Bardzo aktywny

PostWysłany: Pon Cze 15, 2015 19:05    Temat postu: Re: fanpage MG na facebooku Odpowiedz z cytatem

Artur.O napisał:
Cześć. Generalnie chodzi o to, co w temacie. Fanpage jest praktycznie nieaktywny, nie mam pomysłu na jego funkcjonowanie, jest właściwie zbędnym dodatkiem. Tak więc, szukam kogoś, kto by mógł prowadzić tego fanpage'a z pomysłem. Pisać komentarze na innych fanpage'ach, wrzucać coś raz na jakiś czas (choć może coś ciekawszego niż "porównanie playlisty Radia Zet i RMF FM" Razz ). Ja nie mam do tego inspiracji, ale może ktoś jest w stanie to sensownie robić.
Z góry dziękuję za odzew. Wink

Zastanawiam się.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Pon Cze 15, 2015 19:05    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Muzyczna Galaktyka Strona Główna -> Skrzynka admina Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: