|
Muzyczna Galaktyka i nic ci nie umyka!
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dobromier Zarządca
|
Wysłany: Sob Cze 13, 2015 22:13 Temat postu: fanpage MG na facebooku |
|
|
Cześć. Generalnie chodzi o to, co w temacie. Fanpage jest praktycznie nieaktywny, nie mam pomysłu na jego funkcjonowanie, jest właściwie zbędnym dodatkiem. Tak więc, szukam kogoś, kto by mógł prowadzić tego fanpage'a z pomysłem. Pisać komentarze na innych fanpage'ach, wrzucać coś raz na jakiś czas (choć może coś ciekawszego niż "porównanie playlisty Radia Zet i RMF FM" ). Ja nie mam do tego inspiracji, ale może ktoś jest w stanie to sensownie robić.
Z góry dziękuję za odzew. _________________ Przebój Lat Zerowych
Moje Playlisty Spotify
https://rateyourmusic.com/~Szysza32 |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Cze 13, 2015 22:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
kuba1201 Bardzo aktywny
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2015 19:05 Temat postu: Re: fanpage MG na facebooku |
|
|
Artur.O napisał: | Cześć. Generalnie chodzi o to, co w temacie. Fanpage jest praktycznie nieaktywny, nie mam pomysłu na jego funkcjonowanie, jest właściwie zbędnym dodatkiem. Tak więc, szukam kogoś, kto by mógł prowadzić tego fanpage'a z pomysłem. Pisać komentarze na innych fanpage'ach, wrzucać coś raz na jakiś czas (choć może coś ciekawszego niż "porównanie playlisty Radia Zet i RMF FM" ). Ja nie mam do tego inspiracji, ale może ktoś jest w stanie to sensownie robić.
Z góry dziękuję za odzew. |
Zastanawiam się. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2015 19:05 Temat postu: |
|
|
|