Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ajsmen90 Moderator
Dołączył: 19 Maj 2011 Posty: 4200 Skąd: obojętność, która każe mi stać, kiedy chciałbym pobiec za Tobą?
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 20:33 Temat postu: X czy Y? |
|
|
Ktoś podrzuca dwie podobne rzeczy, podmioty i inne.
Następna osoba wybiera i rzuca swoje.
Po jakimś czasie mogą się powtarzać, no i mogą być więcej niż tytułowe X i Y czyli więcej niż dwie, ale starajcie się może do maksymalnie 5.
Zaczynam:
Święta ze śniegiem czy święta bez śniegu? _________________
Winter Rocks! napisał: | "Muzyczna Galaktyka - i nic ci nie umyka!" Świetne hasło!  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 20:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kelleni Demoniczna małpa

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 20:59 Temat postu: |
|
|
Święta z małą ilością śniegu (aby poprzykrywało)
Artur.O, Artór.O czy Pan Bug?  _________________ I'm Catbug! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ajsmen90 Moderator
Dołączył: 19 Maj 2011 Posty: 4200 Skąd: obojętność, która każe mi stać, kiedy chciałbym pobiec za Tobą?
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 21:13 Temat postu: |
|
|
Artur.O (Ale to w sumie obojętne)
Deszcz i temperatura na plusie czy słońce i temperatura na minusie? _________________
Winter Rocks! napisał: | "Muzyczna Galaktyka - i nic ci nie umyka!" Świetne hasło!  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ajsmen90 Moderator
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 21:36 Temat postu: |
|
|
Drzwi są tak oczywiste, że nie musiał o nich wspominać
Odpowiem nie do końca precyzyjnie. Oba super.
MM - bo miało ciekawszą oprawę graficzną (ale ta też jest dobra), może to sentyment
RMFP.P - forum dobrze podzielone na działy i nie ma spambotów.
Szklanka do połowy: pusta czy pełna? _________________
Ostatnio zmieniony przez ajsmen90 dnia Sro Lis 23, 2011 22:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kelleni Demoniczna małpa

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 22:01 Temat postu: |
|
|
Artur - Drzwi to już nie moje czasy Tzn wiedziałem, że masz takie alter-ego, ale nie wiem, o co dokładnie chodziło
Szklanka do połowy pełna
Nauki "ch"umanistyczne czy ścisłe? _________________ I'm Catbug! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ajsmen90 Moderator
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 22:03 Temat postu: |
|
|
Niby mi mówili, że dobry z matmy jestem, ale jednak chyba wolę humanistyczne nauki.
Facebook czy nasza klasa? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 22:23 Temat postu: |
|
|
Kelleni napisał: | Artur - Drzwi to już nie moje czasy Tzn wiedziałem, że masz takie alter-ego, ale nie wiem, o co dokładnie chodziło  |
Ale wtedy już regularnie pisałeś na forum
Długa historia, ale opowiem od samego początku:
MM było raz po raz nawiedzane, przez spamoboty. Najbardziej wsławił się ten o nicku folcklord, który w kilka tygodni napisał 600 postów, głównie na RMF POPlista ale i w innych działach. Na początku sierpnia 2010 userzy Unnamed, kaczofan, ruciniak w temacie "Spamerzy" (w dziale "Propozycje, sugestie"), dużo narzekali na tego bota (inni też, ale ci trzej przede wszystkim), w końcu zaczęli sobie robić jaja spamując bzdury (np. "IDE NA OBIAD DO MAKDONALNDA ZAZDROHA CO") wielkimi kolorowymi czcionkami i ja chyba też się jakoś dołączyłem...
I w końcu ja i ci trzej (i ktoś jeszcze, ale nie pamiętam) dostaliśmy po banie na jeden tydzień i jako powód bana podany był "Debilizm", podczas gdy folcklord pozostał na wolności (choć nagle przestał pisać jak miał równo 600 postów). Wtedy założyliśmy sobie drugie konta. Unnamed -> Pablo91, kaczofan -> kaczofanII, ja - Drzwi, ruciniak nie pamiętam jak miał. I na tych kontach w temacie "Spamerzy" urządziliśmy sobie drugie Luźne gatki - i jeśli na RMF POPLISTA byli naćpani spamerzy, to tu byli naćpani spamerzy do potęgi. Pierwotnym kontom się skończyły bany i wtedy pisaliśmy z wielu kont naraz.
Na jednym temacie się nie skończyło - powstały ichniejsze kopie recenzji płytowych, kolekcji płytowych, rankingu spamerów.... i różne okazjonalne spamersko-śmieszne tematy w innych działach. Tak oto na Mieście Muzyki istniały dwie grupy Spamerów POPlistowych i... hmm... metalowych (bo to słuchacze głównie metalu).
A czemu akurat Drzwi? Bo lubię The Doors a do tamtego grona na pewno to pasowało bardziej niż coś od Myslovitz albo Hey ;p _________________ Przebój Lat Zerowych
Moje Playlisty Spotify
https://rateyourmusic.com/~Szysza32 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ajsmen90 Moderator
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 22:39 Temat postu: |
|
|
Żeby spamować w strefie spamera
Lepiej odpowiedzcie:
Facebook czy nasza klasa? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kelleni Demoniczna małpa

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 23:03 Temat postu: |
|
|
Artur.O napisał: | Kelleni napisał: | Artur - Drzwi to już nie moje czasy Tzn wiedziałem, że masz takie alter-ego, ale nie wiem, o co dokładnie chodziło  |
Ale wtedy już regularnie pisałeś na forum
Długa historia, ale opowiem od samego początku:
MM było raz po raz nawiedzane, przez spamoboty. Najbardziej wsławił się ten o nicku folcklord, który w kilka tygodni napisał 600 postów, głównie na RMF POPlista ale i w innych działach. Na początku sierpnia 2010 userzy Unnamed, kaczofan, ruciniak w temacie "Spamerzy" (w dziale "Propozycje, sugestie"), dużo narzekali na tego bota (inni też, ale ci trzej przede wszystkim), w końcu zaczęli sobie robić jaja spamując bzdury (np. "IDE NA OBIAD DO MAKDONALNDA ZAZDROHA CO") wielkimi kolorowymi czcionkami i ja chyba też się jakoś dołączyłem...
I w końcu ja i ci trzej (i ktoś jeszcze, ale nie pamiętam) dostaliśmy po banie na jeden tydzień i jako powód bana podany był "Debilizm", podczas gdy folcklord pozostał na wolności (choć nagle przestał pisać jak miał równo 600 postów). Wtedy założyliśmy sobie drugie konta. Unnamed -> Pablo91, kaczofan -> kaczofanII, ja - Drzwi, ruciniak nie pamiętam jak miał. I na tych kontach w temacie "Spamerzy" urządziliśmy sobie drugie Luźne gatki - i jeśli na RMF POPLISTA byli naćpani spamerzy, to tu byli naćpani spamerzy do potęgi. Pierwotnym kontom się skończyły bany i wtedy pisaliśmy z wielu kont naraz.
Na jednym temacie się nie skończyło - powstały ichniejsze kopie recenzji płytowych, kolekcji płytowych, rankingu spamerów.... i różne okazjonalne spamersko-śmieszne tematy w innych działach. Tak oto na Mieście Muzyki istniały dwie grupy Spamerów POPlistowych i... hmm... metalowych (bo to słuchacze głównie metalu).
A czemu akurat Drzwi? Bo lubię The Doors a do tamtego grona na pewno to pasowało bardziej niż coś od Myslovitz albo Hey ;p |
No udzialałem się, ale nie w Luźnych Gatkach i nie w temacie "Spamerzy" Ale dzięki za wyjaśnienie. _________________ I'm Catbug! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kordian Aktywny użytkownik
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 23:24 Temat postu: |
|
|
Maroon 5 - Moves Like Jagger.
Ja może rocznicowo
Queen - We Are the Champions czy Queen - The Show Must Go On? _________________ Między łosiem a łososiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 23:46 Temat postu: |
|
|
Hurts!!!!
White Lies czy The White Stripes?  _________________ Między łosiem a łososiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dobromier Zarządca

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 10:30 Temat postu: |
|
|
White Lies słyszałem jedną płytę ("Ritual") i mnie zawiodła, ale kawałki To Lose My Life i Farewell.. są bardzo dobre, zaś The White Stripes w ogóle słyszałem tylko 5 utworów i wszystkie są super. Więc wybieram The White Stripes.
Kings of Leon czy Red Hot Chili Peppers? _________________ Przebój Lat Zerowych
Moje Playlisty Spotify
https://rateyourmusic.com/~Szysza32 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kelleni Demoniczna małpa

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 12:53 Temat postu: |
|
|
Oj, to pojechałeś Ale chyba jednak minimanie Kings of Leon.
A tak w ogóle to w poprzednich wybrałbym Adele i TSMGO
Perfect czy Lady Pank? _________________ I'm Catbug! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 13:05 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie Lady Pank.